Východní Čechy 2014 (podzimní část) - Třemošnice :


Důležité upozornění:

V případě jakýchkoliv dotazů ohledně akce se neváhejte ozvat, telefonické spojení je 777 031 958.

Ubytování podzimní části putování Českou republikou v Třemošnici ve dnech 24.- 28.10. 2014 je zajištěno v SOU Třemošnice, Sportovní ulice 322 (cca 600 m od náměstí). Prezentace bude od 16.30 hod dne 24.10. 2014. Opuštění ubytovacích prostor do 9 hod dne 28.10. 2014.
Ubytování bude denně otevřené od 17 hod nebo dle domluvy a počasí.

Ubytování bude ve 2-lůžkových pokojích, cena je i s ohledem na topnou sezónu stanovena na 160 Kč, vč. lůžkovin. Doplatek za ubytování bude vybrán na startu akce.
K dispozici bude také kuchyňka, společenská místnost s televizí, sprchy a sociální zařízení s teplou vodou, možnost připojení k internetu.

Jinak počítáme, že se v sobotu večer sejdeme a popovídáme si u vínka či u pivka co nového nás čeká do budoucnosti. Dozvíte se také plán putování pro rok 2015.

Letošní trasy jsou zaměřeny na poznávání podzimní přírody v podhůří Železných hor v okolí Třemošnice. Můžete zde obdivovat řadu přírodních i kulturních památek. Budete mít možnost prozkoumat okolí Sečské a Pařížovské přehrady, projít se Železnými horami, navštívit hrad Lichnice či zámek Žleby. Věříme, že se ve zdraví všichni sejdeme.


                                                                                                                                                                           Ing. Petr Vachút
Zdrávi došli!