Střední Čechy 2013 (podzimní část) - Jílové u Prahy :


Důležité upozornění:

V případě jakýchkoliv dotazů ohledně akce se neváhejte ozvat, telefonické spojení je 777 031 958.

Ubytování podzimní části Putování Českou republikou v Jílovém ve dnech 25.- 28.10. 2013 je zajištěno v základní škole Komenského 365, Jílové u Prahy, 254 01
(cca 600 m od náměstí). Prezentace bude od 16 hod dne 25.10. 2013. Opuštění ubytovacích prostor do 10 hod dne 28.10. 2013.
Tělocvična bude denně otevřena od 17 hod nebo dle domluvy a počasí.

K dispozici bude sprcha a sociální zařízení s teplou vodou, cena pobytu za osobu se bohužel vzhledem k topné sezóně zvyšuje na 500 Kč. Ti, kteří mají již zaplaceno, doplatí zbývající částku na startu akce při prezentaci.

Dnes opravdu není jednoduché něco pořádat, z tohoto důvodu jsme se rozhodli akci v roce 2020 ukončit. Nejsme schopni udržet ceny jako když jsme začínali v roce 2000, platy i důchody se adekvátně nezdvihají, počet účastníků klesá, přičemž mnozí z Vás v současné době preferují daleko lukrativnější ubytování na lůžkách, jenže s počtem účastníků, kterého nyní dosahujeme, zase na jednu nebo dvě noci nejsme pro nikoho lukrativní klientem. Takto se má situace, snad nás podpoříte alespoň do toho roku 2020, kdy bychom chtěli diamantovým stupněm akci definitivně ukončit. Stále platí pro všechny, že pokud by někdo chtěl ještě celou akci dokončit, může způsobem DO-DO ("dodělej doma"), čili podle zaslaných propozic, samostatně ve vlastní režii.

Letošní trasy jsou zaměřeny na poznávání podzimní přírody dolního Posázaví, můžete obdivovat nejen údolí Sázavy a částečně i Vltavy, ale také řadu památek v okolí Jílového. Už nyní se těší na pohodové setkání při vínku


                                                                                                                                                                           Ing. Petr Vachút
Zdrávi došli!