Severní Morava 2011 (podzimní část) - Vrbensko :


Důležité upozornění:

V případě jakýchkoliv dotazů ohledně akce se neváhejte ozvat, telefonické spojení je 777 031 958.

Rád bych Vás informoval, že ubytování na podzimní část Putování Českou republikou ve Vrbně pod Pradědem ve dnech 27.- 30.10. 2011 je zajištěno. Ubytovaní budeme ve sportovním gymnaziu na náměstí sv. Michala. Prezentace bude od 16 hod 27.10. 2011. Opuštění ubytovacích prostor do 10 hod 30.10. 2011. Tělocvična bude denně otevřena od 17 hod nebo dle domluvy a počasí.

K dispozici bude sprcha, sociální zařízení a třída výtvarné výchovy s molitanovými podložkami, abychom se v pohodě vyspali (to pokud nás bude do 20 osob tak jako ve Vítkově). Pokud nás bude více, budeme spát v tělocvičně.

K dispozici budeme mít i kuchyňku. Takže taková pohodička jako o velikonocích ve Vítkově, večer se sejdeme, popovídáme, dáme nějaké paňáčky, vínko, pokud nám to nebude stačit na trasách v místních hospůdkách.

I když ale bude k dispozici kuchyňka, upozorňuji, že nevařím a nedovážím žádné víno ani slivovici (vše bude z vlastních zásob). A jen na Vás záleží, co si vezmete nebo co si budete vařit.

Jelikož ubytování ve Vrbně je o dost dražší než ve Vítkově a ještě se platí denní rekreační poplatek městskému úřadu, jsem nucen zvednout startovné ze 400 Kč na 500 Kč za osobu. Ti, kdo mají již zaplaceno, doplatí cenový rozdíl na místě.

Trasy jsou zaměřeny nejen na poznávání podzimní přírody a skalních vyhlídek, ale i okolních zřícenin a hrádků, kterých je zde požehnaně. Trasy nevedou jen po turisticky značených cestách, je nutno si vzít s sebou mapu dané oblasti. Už se těšíme s Martinem na pohodové setkání ve Vrbně


                                                                                                                                                                           Ing. Petr Vachút
Zdrávi došli!