Střední Čechy 2017 (jarní část) - Mšeno :


Důležité upozornění:

V případě jakýchkoliv dotazů ohledně akce se neváhejte ozvat, telefonické spojení na pořadatele je 777 031 958.

Ubytování jarní části Putování Českou republikou je zajištěno ve Mšeně v turistické ubytovně v max. počtu 36 lůžek. Letos oproti zvyklostem v termínu 28.4.- 1.5. 2017 , velikonoční termín na ubytovně nebyl možný. Jelikož ale velikonoční svátky v letošním roce stejně vychází na druhou polovinu dubna, není to až takový rozdíl. Prezentace bude od 16.00 hod dne 28.4. 2017. Opuštění ubytovacích prostor do 9 hod dne 1.5. 2017.

Ubytování: bude na lůžkách, celková kapacita je 34 míst a je konečná. Cena za pobyt je včetně administrativy a odznaku stanovena na 600 Kč . Částka pro jarní putování musí být uhrazena na účet 1012937831/6100 (Equabank) s variabilním symbolem 12017 do 31.3. 2017. Členové KČT s platným členským průkazem, který na místě předloží správci, obdrží slevu 40 Kč na noc. V případě menšího počtu přespání se částka snižuje podle skutečného počtu nocí (nutno ale nahlásit předem na mob. 777 031 958). O zařazení na akci bude rozhodovat včasnost zaslaných přihlášek a o tom, kdo s kým bude nocovat, rozhoduje pořadatel akce podle toho jak Vás zná a jak jeden druhému vyhovujete.

Stravování: možnost objednání večeří. Večeře je jednotná pro všechny. Výdej od - do bude upřesněn. Zájem o večeře zašlete spolu s přihláškou, stačí krátká věta v e-mailu či v dopise. Platit se bude až na místě u prezentace.

Výlety: letošní trasy budou zaměřeny na poznávání jarní přírody CHKO Kokořínsko v okolí města Mšeno.

1.den - Mšeno, Lobeč (zámek, pivovar), Nosálov (populární hospoda U nás), Vrátenská hora (rozhledna), hrad Houska, Brusné, Romanov, Mšeno
2.den - Mšeno, Kokořín (zřícenina hradu), Nedamy (skalní hrad), Jestřebice (Jestřebické pokličky), Kokořínské pokličky, Mšeno

Odznaky: pokud se budete účastnit jen podzimní části a nárokujete si odznak ve tvaru republiky, je nutné se předb쾞ně přihlásit do 30.4. 2017, kdy probíhá celková uzavěrka pro výrobu těchto odznaků. Ti, kteří plní diamantový stupeň, obdrží ve Mšeně oba tyto odznaky najednou, aby na podzim nedošlo k potížím, že někdo něco nedostal.

Už nyní se těší na pohodové setkání s Vámi


                                                                                                                                                                           Ing. Petr Vachút
Zdrávi došli!