Východní Čechy 2014 (jarní část) - Proseč :


Důležité upozornění:

V případě jakýchkoliv dotazů ohledně akce se neváhejte ozvat, telefonické spojení je 777 031 958.

Ubytování jarní části Putování Českou republikou v Proseči u Skutče ve dnech 18.- 21.4. 2014 je zajištěno v základní škole Proseč č.p. 260, 539 44 (cca 200 m od náměstí). Prezentace bude od 16 hod dne 18.4. 2014. Opuštění ubytovacích prostor do 9 hod dne 21.4. 2014.
Můžeme Vám domluvit úschovu zavazadel v pátek před akcí a v pondělí po akci u pana školníka.
Tělocvična bude denně otevřena od 17 hod nebo dle domluvy a počasí.

K dispozici bude sprcha a sociální zařízení s teplou vodou. Po dohodě s panem ředitelem budeme ubytováni ve třídách, neboť jsme seznali, že jsou teplejší a také tam máte větší klid. Tím je ale potřeba počítat s karimatkou a nespoléhat na žíněnky. Po celou dobu bude k dispozici kuchyňka, za jejíž použití se vybere od každého uživatele 10 Kč. Uděláme to nejspíše formou prasátka, abychom nemuseli každého obcházet a ptát se jestli bude nebo nebude kuchyňku využívat a jak intenzivně. Takže, kdo chce, může si vařit.

Jinak počítáme, že se v pátek večer sejdeme k přivítání a povíme si u vínka přivezeného péčí pořadatelů něco o pochodu, jak vše bude probíhat, o letním a podzimním putování a co nového do budoucna.

Letošní trasy jsou zaměřeny na poznávání jarní přírody na Vysočině v okolí Toulovcových maštalí. Můžete zde obdivovat nejen krásná údolí a skalní útvary, ale také řadu památek, rozhleden a krásnou venkovskou architekturu. Věříme, že se na velikonoce za pěkného počasí ve zdraví sejdeme.


                                                                                                                                                                           Ing. Petr Vachút
Zdrávi došli!